συνεδρια αρχετυπικου χαρτη

 

Η αρχετυπική συμβουλευτική είναι μία οργανωμένη διαδικασία μέσω της οποίας Μπορείτε να ανακαλύψετε τα προσωπικά σας αρχέτυπα. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορείτε να πετύχετε «το γνώθι σε αυτόν» μέσα από νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Το έργο αυτό γίνεται μέσα από βαθιά έρευνα και αυτό αντανάκλαση.

 

Σχετικά με το ιερό συμβόλαιό σας

·         Έχετε συναντήσει ποτέ Την είδε ότι σε επίπεδο ψυχής αποφασίσατε πριν γεννηθεί και τι να βιώσετε και τι να μάθετε σε αυτή τη ζωή?

·         Πιστεύετε ότι ήρθατε εδώ Με ένα συγκεκριμένο κάρμα για επίλυση και εμένα πεπρωμένο.

·         Αισθάνεστε ότι είστε εδώ για να εκπληρώσετε ένα συγκεκριμένο σκοπό?

Αυτό ονομάζεται ιερό συμβόλαιό σας.

Η ικανότητα να σχεδιάσετε και να διαβάσετε το ιερό σας συμβόλαιο είναι δυνατή λόγω μιας πρωτοποριακής εργασίας της καρολάιν μυς όπου ανέπτυξε ένα Γράφημα με 12 αρχέτυπα.

Με τη χρήση αυτού του εργαλείου αρχετύπων της καρολάιν μυς θα εξετάσετε το ιστορικό σας και τις τρέχουσες επιλογές από 12 διαφορετικές απόψεις. Αυτό το μοντέλο είναι παρόμοιο με την αστρολογία, Όσον αφορά τις αποκαλύψεις που φέρνει, αλλά πολύ πιο απλό να το κατανοήσετε. Στην αστρολογία πάντα είναι προκαθορισμένα. Με Το αρχετυπικό Γράφημα μπορείτε να πάρετε και να διακρίνεται ενεργά ποια αρχέτυπα αποτελούν μέρος του συμβολαίου σας. Αυτό καθιστά τη διαδικασία πολύ διαδραστική και διασκεδαστική.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΩΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

 

Μπορώ να σας καθοδηγήσω στις ιερές σύμβαση σας μέσω της διαδικασίας επιλογής των 12 αρχετύπων που απαρτίζουν το ιερό σας συμβόλαιο. Ιερό συμβόλαιο είναι ένα διάγραμμα τον αρχετυπικό σας μοτίβων. Με αυτό το διάγραμμα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι σε παρακινεί καθώς και ποιες προκλήσεις και ευκαιρίες υπάρχουν στη ζωή σας.

Θα σας βοηθήσω για τα τέσσερα αρχέτυπα της επιβίωσης που ο καθένας μας έχει. και Επίσης θα σας βοηθήσω να βρείτε το Αρχέτυπο του παιδιού. Να επιλέξετε ανάμεσα στο αιώνιο παιδί, το πληγωμένο παιδί, το παιδί της φύσης, το ορφανό παιδί, το μαγικό παιδί και το θείο βρέφος. Στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία επιλογής των πρόσθετων αρχετύπων που είναι μοναδικά για εσάς. Τέλος θα έχουμε κάποιες ενοράσεις για τη δημιουργία  του Ιερού συμβόλαιο σας.

 

Θα δούμε μαζί το ιερό σας συμβόλαιο. Μπορείτε να εργαστείτε μαζί μου για να δημιουργήσουμε το ιερό Γράφημα συμβόλαιό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το Γράφημα μόνοι σας με τις οδηγίες που γράφονται στην ιστοσελίδα μου και να σας βοηθήσω να το ερμηνεύσουμε παρέα. Μπορώ να σας βοηθήσω να βελτιώσετε και να αυξήσετε το έργο που έχετε ήδη κάνει πάνω στο συμβόλαιό σας.

Μόλις έχετε το ιερό συμβόλαιο στο χέρι σας Μπορείτε να εργαστείτε μαζί μου για να ρίξουμε τα διαγράμματα μέρα με την μέρα για καταστάσεις και προκλήσεις. Αυτά τα διαγράμματα εργασίας θα ανοίξουν περισσότερο την κατανόησή σας και την εκτίμηση για τη δική σας διαισθητική φωνή.

Η ανάγνωση του βιβλίου Ιερά συμβόλαια της καρολάιν μυς από πριν μπορεί να σας δώσει μία τεράστια άμεση και γρήγορη εξέλιξη στη διαδικασία αυτή. Μπορείτε να διαβάσετε πράγματα από την ιστοσελίδα μου για τα ιερά συμβόλαια.

 

ΠΏΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΊΑ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΉ ΣΥΝΈΔΡΙΑ.

 

1. Θα επιλέξετε τα 12 γενέθλια αρχέτυπα σας

Θα ανακαλύψετε τα μεγάλα αρχέτυπα που ταξιδεύουν μαζί σας σε αυτή τη ζωή.

Θα μάθετε για τα τέσσερα αρχέτυπα της επιβίωσης που έχουμε όλοι.

Θα μάθετε για πιο αρχετυπικό παιδί είναι το δικό σας.

 

2. Ανάγνωση του διαγράμματος προέλευσης(αρχετυπικός χάρτης)  σας

Για να λάβετε αυτήν την ανάγνωση θα πρέπει να έχετε ήδη το διάγραμμα προέλευσης σας. Μπορείτε να το κάνετε μαζί μου όλη αυτή τη διαδικασία(αρχετυπικός χάρτης )μπορείτε επίσης να το κάνετε και μόνοι σας Με τη βοήθεια του βιβλίου τα ιερά συμβόλαια της Caroline myss(Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ). Μπορείτε και επίσης να δείτε μέσα στην ιστοσελίδα μου.

 

Το διάγραμμα προέλευσης γίνεται χρησιμοποιώντας τα τέσσερα αρχέτυπα της επιβίωσης και αλλά αυτό που επιλέξατε.

Στη συνέχεια Θα περνάμε μαζί από κάθε Αρχέτυπο ένα-ένα εξετάζοντας το πώς αυτό επηρεάζει συγκεκριμένες περιοχές της ζωής σας όπως σχέσεις, καριέρα, σκοπός, το σπίτι, την οικογένεια, τα παιδιά, τον ρομαντισμό ,την ταυτότητα, την υγεία, την πνευματικότητα και πολλά άλλα.

 

Μπορείτε να αποκτήσετε μία βαθιά γνώση για το πώς Η διαίσθησή σας μιλά σε σας καθ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

 

3. ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΠΏΣ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΤΕ ΜΕ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΆ ΔΙΑΓΡΆΜΜΑΤΑ.

 

·         Ταξίδι διαγραμμάτων μετασχηματισμού για τη διευκόλυνση της αλλαγής σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

·         Επέκταση Πέρα από το ιερό συμβόλαιό σας για να ανακαλύψετε αλλά  αρχέτυπα για να εργάζεστε με το τρέχον χρονικό διάστημα.

 

·         Αρχετυπικό διάγραμμα για μία σχέση η οικονομική κατάσταση.

 

·         Θα μάθετε να ρίχνετε και άλλους χάρτες με έως 36 αρχέτυπα.

 

Ιερά συμβόλαια οι τρεις τροχοί της ζωής  χρόνος, καιρός, κοσμικός.

 Στο βιβλίο τα ιερά συμβόλαια περιγράφεται η διαδικασία για να κάνεις ένα διάγραμμα προέλευσης Εν αρχή τυπικό τροχών. Αλλά υπάρχουν ακόμη δύο τροχοί που δεν αναφέρονται στο βιβλίο είναι ο καιρός και ο κοσμικός τροχός. Στο σύνολό τους Αυτά τα τρία ομόκεντρα διαγράμματα μπορούν να δώσουν μεγάλη δύναμη και βάθος και θα μάθουμε να ρίχνουμε τα διαγράμματα αυτά. Θα επεξεργαστούμε αυτό τα διαγράμματα για να λάβουν οδηγίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ζωής συμπεριλαμβανομένου προσωπικές σχέσεις υγεία οικονομικά τις επαγγελματικές επιλογές και την πνευματική μας πορεία. 

Ο τροχός καιρός το όνομά του είναι από την Ελληνική λέξη καιρός που σημαίνει την κατάλληλη στιγμή και συγκεντρώνει τις ενέργειες κατά τη στιγμή που φτιάχνεις το Γράφημα αυτό.

 Ο κοσμικός τροχός αντιπροσωπεύει το υψηλότερο δυναμικό σας για κάθε οίκο στο Γράφημα. Και μέσα από αυτά τα τρία γραφήματα τα τρία διαγράμματα τους τρεις τροχούς θα δείξουμε πως να τις εφαρμόσετε σε ένα Γράφημα ιδιαίτερο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναμορφώσει το πεπρωμένο σας κατά το επόμενο έτος.

 

Eπαφή

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΤΗΛ.  6944851771

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ makis662000@yahoo.gr makis662000@yahoo.gr

Ο όρος θεραπεία χρησιμοποιείται με την παραδοσιακή έννοια και όχι με αυτήν που χρησιμοποιείται στα σύγχρονα επαγγέλματα υγείας. Για οποιοδήποτε θέμα υγείας απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό.Η ενεργειακή θεραπεία   και οι άλλες υπηρεσίες αυτού του ιστοτόπου δεν παρέχουν διάγνωση ασθενειών αλλά αντιθέτως προωθούν την αυτοθεραπεία και την αυτογνωσία, συμβαδίζοντας πλήρως με οποιαδήποτε ιατρική και ψυχιατρική θεραπευτική αγωγή. Επισκεπτόμενοι τoν  ιστότοπο αυτό και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του, δηλώνετε ότι κατανοείτε και συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους και αναλαμβάνετε την αποκλειστική ευθύνη για την ψυχική και σωματική υγεία σας.